Херо: Цветанов е “достоен мъж”... ЦРУ провери апартаментите – всичко е законно...

Цветан Цветанов е “достоен мъж”, на който САЩ силно ще разчитат, съобщи преди малко пред медии американският посланик Херо Мустафа. Това стана след среща на първия американски дипломат у нас, с ръководството на партия “Републиканци за България”.

Срещата бе по инициатива на Посолството, и прилича на такава с демонстративен характер.

“До момента г-н Цветанов не ни е подвеждал, той е човек, който държи на думата си. Държавният департамент високо цени това”, добави Мустафа.

Цветанов благодари за подкрепата и заяви, че евро-атлантическото партньорство е “най-изгодната сделка, която България е имала в най-новата си история”.

Журналист зададе въпроса за апартаментите на бившия “втори в ГЕРБ”. Самият той каза, че са му направили вече десетки проверки от всички институции, и нередности няма.

По-интересен беше отговорът на посланичката:

“Ние не виждаме нищо нередно в няколко апартамента. У вас депутатите имат доста високи заплати, а г-н Цветанов беше и министър, и допълнително – партиен служител. Доходите напълно съответстват на имуществото му. Нашите служби също провериха това, и го потвърдиха...” – бяха думите и.

В последните дни пълзят слухове, че Цецо вече има по-висок резултат от ГЕРБ, и най-вероятно ще управлява в коалиция със Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов.

Ще очакваме следващите дни, да видим ще има ли срещи на Мустафа и с тях.

4udoslav 27.01.2021

Ако искате да подкрепите праведното ни дело да борим мафията (bitcoin): 1FrZsEDQu7UZjJ2Fej8VntDeW9xk8zr8o