Каракачанов наказа Джамбето като го прати “доброволец” срещу вируса... Казват, че се “попикал” от страх...

Бесен на безумието с пиратките, военният министър Красимир Каракачанов се разправи жестоко с втория в партията – Ангел Джамбазки. Прати го “доброволец” в борбата с корона-вируса.

Първоначално евродепутатът не е искал, и се е съпротивлявал, но под заплахата да иде на прокурор и да загуби поста си, е приел. “Но буквално се “попика” от страх. Той не е карал вируса, и много се плаши”, довериха свидетели на случката.

Действително, до момента няма съобщение Джамбазки да е минал през Covid-19, нито да е бил в карантина. Обикновено подобни събития с публични фигури се съобщават. Правят го дори за PR.

Но Джамбазки много се пази, защото много го е страх от вируса. Не се успокоява от това, че застрашени са основно възрастни хора и хронично-болни. Той е един от най-свирепите поддръжници на “пълен локдаун” и военно положение.

Каракачанът явно е усетил това, и е измислил достатъчно болезнено наказание.

Евродепутатът вече бе видян тежко опакован с всякакви възможни предпазни средства, във ВМА. Безспорно ще има най-добрата защита, но все пак рискът да си между болни, си е риск и да трепериш цял ден си е болка...

4udoslav

19.11.2020

Ако искате да подкрепите праведното ни дело да борим мафията (bitcoin): 1FrZsEDQu7UZjJ2Fej8VntDeW9xk8zr8o