Агенти на службите, пожелали анонимност: Бойко готви вкарване на корона-вируса, за да потуши всички останали скандали, и да остане на власт...

boiko-virus Обезпокоени служители в администрацията, пожелали анонимност, съобщиха че Бойко Борисов готви умишлено вкарване на вируса у нас, за да затъмни с епидемията всички други проблеми, и да остане на власт. Вчерашното заседание на Съвета по сигурността е първа стъпка към това. Да се подготви народът, че “вирусът може да дойде”, и като дойде, Бойко да излезе, че се е “готвел, и ни е предупредил”. Всъщност, именно той ще вкара вируса чрез агенти на ГЕРБ, които вече са пратени да вземат проби в чужбина и да ги доставят тук. Така премиерът ше може да подчини всичко на себе си, и да отбие всяка алтернативна атака, дори ако дойди друг резил, от типа на този с Перник. Хората са притеснени, че се готви чудовищно престъпление срещу народа, и призовават президентът да отстрани правителството, на това основание. Той има правомощия за опазване на “националната сигурност”.

А ето какво коментира журналистът Иван Бакалов във Фейсбук:

Пиарите на Борисов се молят коронавирусът да стигне по-бързо до България. Шегата настрана, но той вече е на прага. Щом в Италия е плъзнал, значи до дни е и у нас. Там са затворени 14 града, затворени са и всичките им магазини, само аптеки работят. А у нас? Чухте ли за някакви мерки? За подготвени болници, изолатори? Да разясняват непрекъснато за симптоми и средства за предпазване? След случилото се в Италия днес имаше само две скромни интервюта с консулката ни в Милано.

П.П. Ако се спазва законът, Бойко в момента трябва да е под карантина, защото се оказа, че словашкият премиер е заразен, а той е бил в контакт с него. И за 30 дни следва друго лице временно да бъде и.д. премиер.

4udoslav